Onze producten

Publicitair drukwerk

Drukkerij Delabie is de ideale partner voor alle (gepersonaliseerd) campagne- en reclamedrukwerk: flyers, folders, huis-aan-huis communicatie, affiches, (reclame)brochures, mailings, selfmailers, couponboekjes, placemats, spaarkaarten, krasloten, nummering ...

Catalogen, tijdschriften & brochures

U wilt de producten en/of diensten van uw bedrijf in de kijker zetten? Denk dan aan een frisse catalogus of brochure. Met aantrekkelijke foto’s, pakkende grafiek, een gestileerde opmaak en krachtige teksten zet u uw product in de verf. Ga voor optimale kwaliteit, kleur, scherpte en papier. Bij Delabie zetten we onze expertise en technologie in voor een prachtig eindresultaat.

Strips / Comics / Graphic Novels

Breng je favoriete superhelden tot leven in een gedrukt stripboek. Een sterke inbindmethode, een glanzende cover? Jouw beeldverhalen verdienen een mooi, tastbaar verlengstuk!

Boeken

Op zoek naar een drukkerij voor uw boek? Laat uw boek drukken en afwerken met veredelingen volgens uw wensen. Geniete, gelijmde of genaaide boeken met softcover of hardcover, aan u de keuze.

Specials

Ook voor speciaal drukwerk zoals krasloten, scheurranden & -bonnen en veeleisende, creatieve direct mailings kunt u bij Delabie terecht. Neem contact op en samen bekijken we alle mogelijkheden.

Placemats

U wilt een boodschap meegeven op uw placemat of een actie in het oog doen springen? Delabie verzorgt uw placemats volgens de regels van de kunst en met inachtneming van alle voorschriften.